Les Cahiers de la Solidarité
CatalogueDuurzame Ontwikkeling MVO / Diversiteit Sociale Economie Sociale Zaken Participatie van het middenveld français nederlands english
» Presentatie » Onze taken

Onze taken

 

Kern Sociale Economie

De activiteiten van PLS zijn gericht op het promoten van de sociale economie, dit wil zegen een economie die ten dienste staat van de mens.

lees meer
 

Kern Sociale Zaken

Als strategische doelstelling van de Europese Unie en van de Raad van Europese Raad impliceert de sociale samenhang een multidimensioneel aspect en de interventie van alle actoren van het middenveld.

lees meer
 

De kern MVO & Diversiteit

De kern MVO & Diversiteit bestudeert en promoot gelijkheid op de arbeidsmarkt evenals de invoering van een maatschappelijk verantwoord beleid in ondernemingen. Als consultant « Diversiteit », erkend door het Waals Gewest, begeleidt PLS bedrijven bij het invoeren van een geïntegreerd plan voor diversiteitsbeheer.

lees meer
 

De kern Participatie van het middenveld

De kern Participatie van het middenveld vertrekt van het principe dat de democratie het woord moet geven aan elke burger, en dat die burger actief moet deelnemen aan het besluitvormingsproces.

lees meer
 

De kern Duurzame Ontwikkeling

Deze kern houdt zich vooral bezig met duurzaam wonen, een concept dat nog te weinig ingeburgerd is. Daarnaast heeft Pour la Solidarité echter ook oog voor andere themagebieden, zoals lokale ontwikkeling en nieuwe stedelijke beroepen.

lees meer
 


login
Neemt wij contact op Plan van website Wettelijke vermeldingen réalisation : Vertige TEST