Les Cahiers de la Solidarité
CatalogueDuurzame Ontwikkeling MVO / Diversiteit Sociale Economie Sociale Zaken Participatie van het middenveld français nederlands english
» Presentatie » Onze taken » De kern MVO & Diversiteit

De kern MVO & Diversiteit

De kern MVO & Diversiteit bestudeert en promoot gelijkheid op de arbeidsmarkt evenals de invoering van een maatschappelijk verantwoord beleid in ondernemingen. Als consultant « Diversiteit », erkend door het Waals Gewest, begeleidt PLS bedrijven bij het invoeren van een geïntegreerd plan voor diversiteitsbeheer.

- Behandelde thema’s: maatschappelijk verantwoord ondernemen, gendergelijkheid, discriminatiebestrijding, duurzame ontwikkeling.

 

- Verband met onze solidariteitsprincipes: de kern maatschappelijk verantwoord ondernemen en promotie van diversiteit mikt op het ontwikkelen van activiteiten die inspelen op sociale, economische en milieuoverwegingen. Ze nodigt de economische actoren uit om zich verantwoord te gedragen zodat de duurzame ontwikkeling van onze maatschappij verzekerd is.

 

- Belangrijkste activiteiten die binnen deze kern worden ontwikkeld: begeleiden van ondernemingen bij het invoeren van een geïntegreerd plan voor diversiteitsbeheer, opleidingen, Europese projecten, publicaties, conferenties, newsletters...

 

- Dienstverlening: mvo-consultancy, diversiteitsdiagnostiek, begeleiding bij het uitvoeren van « diversiteitsplannen », netwerking enz.

 


login
Neemt wij contact op Plan van website Wettelijke vermeldingen réalisation : Vertige TEST